Αναλώσιμα Εκτυπωτών Featured

Αναλώσιμα Εκτυπωτών

Υψηλή ποιότητα με... εγγύηση!

Στο 123refillplusχρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, μελάνι και γραφίτη από τους καλύτερους προμηθευτές του είδους φτιαγμένα ειδικά για τον εκτυπωτή σας.
Αφού γεμίσουμε το μελανοδοχείο σας, το δοκιμάζουμε για να επιβεβαιώσουμε την ποιότητα της εκτύπωσης.

100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Σε περίπτωση που το μελάνι ή τόνερ δεν λειτουργήσει κατά την εγκατάστασή του ή η ποιότητα εκτύπωσης δεν είναι η επιθυμητή, γεγονός που δεν συνδέεται με την κακή λειτουργία ή συντήρηση του εκτυπωτή σας, παρακαλώ επιστρέψτε το μέσα σε διάστημα τριών μηνών από την αγορά του. Το μελανάκι είτε θα διορθώσει το χαλασμένο μελάνι, είτε θα σας πιστώσει ολόκληρο το ποσό για την αγορά καινούργιου μελανιού.

Εγγύηση Αντικατάστασης Εκτυπωτή

Σε περίπτωση παραπόνου ότι μελάνι επαναγεμισμένο από το μελανάκι προκάλεσε ζημιά στο μηχανισμό εκτύπωσης του εκτυπωτή σας, παρακαλώ εξασφαλίστε γραπτή βεβαίωση από την εταιρεία συντήρησης του εκτυπωτή σας ή από την κατασκευάστρια εταιρεία που να πιστοποιεί ακριβώς με ποιό τρόπο το επαναγεμισμένο μελάνι είναι υπεύθυνο για την εν λόγω ζημιά. Στείλετε αυτή τη βεβαίωση και το τιμολόγιο συντήρησης μαζί με το μελάνι στον τόπο αγοράς του. Το 123refillplus θα αποζημιώσει ολόκληρο το ποσό της χρέωσης της επισκευής για οποιαδήποτε έγκυρη απαίτηση. Σε περίπτωση που η ζημιά δεν επισκευάζετε Θα σας αποζημιώσουμε με νέο εκτυπωτή.

Σχετικά με εμάς

Επικοινωνία

Πολυχρονίου Κωσταντα 7
26610 42 168
26610 42 169
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…