Παροχές (4)

  • Μην χρησιμοποιείτε χημικά (οινόπνευμα , βενζίνη κλπ) για να καθαρίζεται την κεφαλή σε μελανοδοχεία που έχουν ξεραθεί μετά από μακροχρόνια μη χρήση (φέρτε τα σε εμάς θα τα ελέγξουμε και θα τα καθαρίσουμε δωρεάν)
  • Να μην κολλάτε αυτοκόλλητα π.χ. (ζελοτέϊπ) στην κεφαλή με σκοπό να αποφύγετε την εκροή χρωμάτων διότι καταστρέφεται η κεφαλή εκτύπωσης.
  • Κατά την μεταφορά του μελανοδοχείου να προσέχετε η κεφαλή να είναι πάντα προς τα επάνω για να αποφύγουμε την ανάμιξη των χρωμάτων εντός του μελανοδοχείου.
  • Τα άδεια μελανοδοχεία από την έκθεσή τους σε ζεστό και ξηρό περιβάλλον καταστρέφονται. Συμβουλή μας όταν αφαιρείτε το μελανοδοχείο από τον εκτυπωτή και μέχρι να το φέρετε για αναγόμωση (το συντομότερο δυνατόν) να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος για να μην ξεραθούν τα σφουγγάρια του μελανοδοχείου και τα ακροφύσια της κεφαλής.
  • Μην εκτυπώνετε μέχρι τέλους τα μελανοδοχεία σας! Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι όταν διαπιστώνεται στην εκτυπωμένη σελίδα, πως η στάθμη σε κάποιο μελανοδοχείο είναι χαμηλή ή κάποιο χρώμα δεν είναι σωστό και έντονο η κάνει γραμμές, να το αναγομώνετε άμεσα.
  • Όταν εκτυπώνετε η κεφαλή του μελανοδοχείου αναπτύσσει υψηλές θερμοκρασίες από 80°C έως & 250°C. H ροή της μελάνης έχει μελετηθεί να λειτουργεί ως ψυκτικό για την κεφαλή!. Όταν τυπώνουμε με καθόλου η σχεδόν καθόλου μελάνη, η κεφαλή εκτύπωσης υπερθερμαίνεται, τα υπολείμματα μελάνης στερεοποιούνται πάνω σε αυτήν, με συνέπεια να βουλώσει ή να καταστροφή και να μην την αναγνωρίζει ο εκτυπωτής!.
  • Από τις ενέργειές σας εξαρτάται αν θα αχρηστευθεί ένα μελανοδοχείο μετά από την πρώτη κιόλας χρήση ή θα ωφεληθείτε αναγομώνοντας το πολλές φορές (≥10 φορές).
  • Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το μελανοδοχείο αποδίδει σωστά, όσο συστηματικότερα εκτυπώνετε! Μία εκτύπωση την εβδομάδα μιας σελίδας που απαιτεί την χρήση της μαύρης & έγχρωμης μελάνης, (π.χ. μια δοκιμαστική σελίδα κ.λ.π.) είναι ικανή ώστε να μην στεγνώσει η κεφαλή εκτύπωσης. Επίσης καλό είναι να διατηρείτε το μελανοδοχείο σας μέσα στον εκτυπωτή ή τουλάχιστον σε μία αεροστεγή συσκευασία.
  • Επίσης μην τοποθετείτε τον εκτυπωτή σας κοντά σε εστίες θερμότητας, π.χ. καλοριφέρ ή επάνω στον υπολογιστή κ.λ.π.

Σας παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και επιστροφής χρημάτων

Η χρήση των προιόντων μας, δεν επηρεάζει την εγγύηση του κατασκευαστή του εκτυπωτή σας.

Σας εγγυώμαστε ότι δεν θα προκληθεί καμιά βλάβη στο μηχάνημά σας από τη χρήση των αναλωσίμων μας.

Γίνεται έλεγχος του ηλεκτρονικού κυκλώματος και της ποιότητας εκτύπωσης.

Τεχνική Υποστήριξη

Ο έλεγχος και η διάγνωση είναι δωρεάν!!!

Σχετικά με εμάς

Επικοινωνία

Πολυχρονίου Κωσταντα 7
26610 42 168
26610 42 169
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…